Beoordelingen van Bella Italia Hilversum

Recente recensies van Bella Italia Hilversum

5 sterren na 14 reviews

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader! Heerlijke verse pasta!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza zoals gewoonlijk. Nog lekker warm en op tijd bezorgd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en redelijk warm. We hebben een Wings menu besteld en op de site van Bella Italië staat dat dit is inclusief salade. Dit was mede de reden om voor dit gerecht te kiezen. We kregen echter alleen fiets erbij. We hebben gebeld maar kregen heel laconiek antwoord dat het aangepast is maar nog verkeerd staat op de site. In feite moeten we er gewoon meeleven dat we iets anders krijgen dan wat we besteld hebben. Dit hoort natuurlijk niet zo!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar van de 6 pitabroodjes waren er 2 te hard gebakken en op de pizza had iets meer gorgonzola mogen zitten. Maar absoluut lekker gegeten hoor. Wat we ook jammer vonden is dat in het menu er geen beschrijving is voor een broodje shoarma en shoarma speciaal, dus het was een verrassing om al de groente in het bakje te vinden. Ik zal jullie zeker aanraden en jullie knoflooksaus is echt te gek!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel en kwaliteit van het eten was goed

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza. Niet te zout. Keurig op tijd bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren flauw van smaak, zowel de topings als het deeg en de saus. Vrij veel deeg aan de randen en leek niet helemaal goed door gebakken. Het was degelijk en prima te eten, maar niet super smaakvol. Wat echt een schok was, was het toetje van circa €4. Dat is veel te veel geld voor zo klein toetje, wat overigens ook niet zo bijzonder smaakte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig een piza. Deze keer een heerlijke calzone. Lekker warm en keurig op tijd bezorgd.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren gebeld en vriendelijk geholpen. Alleen blijkt achteraf dat de extra knoflooksaus ontbreekt en dat er toch aangebeld is terwijl ik nog extra gebeld hebt dat ze niet moesten aanbellen ivm de honden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon van Hilversum!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging en vriendelijke mensen, wij bestellen hier graag!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snel geleverd. Advies, slijp jullie pizzasnijder, de punten zaten nog aan elkaar vast.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DANK U WEL VOOR LEKKER ETEN AND GOED SERVICE...GROETEN.